Tomt 20

Tomt 20

Ledig
Areal
1228m2
Pris
750000
Plassering
Trinn 1
Avtal visning nå

Beliggenhet

De romslige hyttetomtene (gjennomsnittlig 1,5 mål) ligger idyllisk på et høydedrag mellom den stille skogen og blanksvarte Setten; den 12 kvadratkilometer store innsjøen proppa med abbor og gjedde. I tillegg til Setten, byr skogen på nærmere hundre, deilige fiskevann, bær og sopp, og milevis med turstier og skiløyper.

Hyttefeltet er vestvendt med gode solforhold. Det er vei helt frem til tomta og utbygd infrastruktur som strøm, avløp, vann og høyhastighets internett. På tomta kan du bygge drømmestedet hvor skuldrene kan holde seg lave hele året.

Vi har gode avtaler med hytte-entreprenøren Bygg Med Oss. Disse kan gi deg nøkkelferdig hytte som står i stil med det naturskjønne området, og til en gunstig pris.

Nærområdet

Sjarmerende Setskog, er nærmeste tettsted, ca 5 minutter unna. Her finner du Jokerbutikk, kafé og diverse andre servicetilbud. For utvidet fritids- og servicetilbud er det kun 10 minutters kjøring til Bjørkelangen mot vest, med et rikt handelssentrum, treningssenter, sports- og friidrettsanlegg, hoppbakke, slalombakke og svømmehall. 15 minutter østover ligger koselige Rømskog, med golfbane og et unikt spa-hotell. Om du vil gjøre unna svenskehandelen, er det kun 45 minutter til Tøcksfors i Sverige.

+47 900 90 046