Tomt 15

Tomt 15

Ledig
Areal
1382m2
Pris
750000
Plassering
Trinn 1

KAMPANJE: Tomt med nøkkelferdig hytte for

Prisen inkluderer tomtepris, tilkoblingsavgift, graving og hytte.

Her kan du for eksempel bygge hytta

Avtal visning nå

Mer om området

Hyttetomtene ligger idyllisk på et høydedrag mellom den stille skogen og blanksvarte Setten; den 12 kvadratkilometer store innsjøen proppa med abbor og gjedde. I tillegg til Setten, byr skogen på nærmere hundre, deilige fiskevann, bær og sopp, og milevis med turstier og skiløyper.

Hyttefeltet er vestvendt med gode solforhold. Det er vei helt frem til tomta og utbygd infrastruktur som strøm, avløp, vann og høyhastighets internett. På tomta kan du bygge drømmestedet hvor skuldrene kan holde seg lave hele året.

Sjarmerende Setskog, er nærmeste tettsted, ca 5 minutter unna. Her finner du Jokerbutikk, kafé og diverse andre servicetilbud. For utvidet fritids- og servicetilbud er det kun 15 minutters kjøring til Bjørkelangen mot vest, med et rikt handelssentrum, treningssenter, sports- og friidrettsanlegg, hoppbakke, slalombakke og svømmehall.  Om du vil gjøre unna svenskehandelen, er det kun 45 minutter til Charlotteberg i Sverige.

Når hyttene våre ligger tett på flotte Setten er det naturlig å ha gode rekreasjonsområder i vannkanten. På Setten Hyttepark har alle tilgang til en flott strandlinje, en brygge med båtplasser, samt et kajakkhotell.

Områdene kommer du vil via en sti ved området utenfor tomt 1.

Bilde av Lasse Heggedal

Kontakt Lasse
for en visning:

Telefon

+47 928 30 380

E-post

lasse.heggedal@byggmedoss.no

+47 900 90 046