Nå kan du vinne en kajakk!

Kajakk så det monner: Lørdag 18. juni går Setskog Padlefestival av stabelen!
Padlefestivalen viser innsjøen Setten fra en av sine mange bra sider. Innsjøen er et eldorado for oss som liker å padle og dette er en strålende mulighet til å bli kjent med Setten. Festivalen er et av mange gode tiltak som det lokale idrettslaget arrangerer.

Som stolte sponsorer ønsker vi i anledning festivalen å lodde ut en kajakk. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på facebooksiden til Setten Hyttepark, trykk LIKER på siden og kommenter på denne statusen. Vinneren blir trukket lørdag 18. juni klokken 12:00.

Kajakken vi lodder ut er en Expedition HV – Best kjent fra TV-programmet 71° nord.

Setskog padlefestival kajakk

Dette er en knallbra havkajakk for medium til store personer. Expedition kombinerer fart, manøvrerbarhet og stabilitet på en måte ingen andre havkajakker kan vise til. Her er båten for deg som ønsker den perfekte kombinasjonen av stabilitet og fart. Mange mener dette er verdens beste allround havkajakk med Swedish form, den er Norges mest solgte kajakk 6 år på rad. Expedition har blitt best i test i både i Norge og Sverige. Kajakken kommer med originalt Power Pedals PRO XI9. Dette ror-systemet er det mest solide og råeste på markedet!

 

Setskog padlefestivalInformasjon Fra nettsiden til Setskog Padlefestival:

Setten er det øverste vannet i Haldenkanalen, og ligger i et typisk skogsterreng. Med 7 mil strandlinje, mange viker og små øyer, svaberg og sandstrender, rent og klart vann, er dette et yndet sted for padlere, sportsfiskere og campinggjester. Padlefestivalen passer for både barnefamilier, personer som ønsker en rolig padletur, øvede turpadlere og konkurransepadlere.

Her kan du se dagsplanen til festivalen:

DISTANSER: Start:

2 km. SUP-runden kl. 10.00

6 km. CIPAX-runden kl. 09.00

16 km. Soot-runden kl. 10.00

30 km. Eirik Verås Larsen-runden kl. 09.00

Les mer om festivalen her!

Video fra festivalen her!