Bilder fra Setten Hyttepark og området rundt

Bilder fra innsjøen Setten viser at den har mange viker og mindre øyer. Ikke rart den er et yndet sted for både kajakk- og kanopadlere, samt for sportsfiskere. Med båt kan ta du ta deg ut til din egen private sandstrand, eller gå i land på en øy.

Innsjøen Setten er en del av Haldenvassdraget, og munner ut i Mjermen. Tidligere var Setten del av et større tømmerfløtingssystem, der man kunne fløte tømmer fra Eidskog via Sootkanalen, til Mjermen og videre mot sjøene i Haldensvassdraget. Til høyre kan du se bilder fra hytteområdet og Setten.

Har du selv tatt noen bra fotos du ønsker skulle være med på denne siden? I så fall skal du vite at vi er like opptatt av bildene dine som du er. Du kan sende dem til knut@bmo.as, eller slå på tråden til Knut på mobil 900 900 46.

Har du ennå ikke tatt bilder i Setten-området? Da anbefaler vi deg at du tar en tur opp dit for å finne motiver du mener rettferdiggjør enten naturen, stemningen eller annet du mener er typisk ved området. Det er fint om bildene du sender oss er i jpg- eller png-format; det er de som gjør seg best på nettet. Om du har muligheten, er det fint om du også merker bildene slik at vi vet hvor de er tatt, hva motivet er og hva du eventuelt vil kalle bildet. Og ikke glem navnet ditt – vi vil jo gjerne at de som gjør seg umaken med å forevige området, skal få den kreditten de fortjener.