Nær alt som er viktig

 

Hyttefeltet ligger kun en time fra Oslo sentrum

Det er gode kjøreforhold helt fremt til området der du finner hyttetomtene. Tomtene har en gjennomsnittsstørrelse på ca. 1,5 mål og ligger på et høydedrag med utsikt over innsjøen Setten. Hyttefeltet er vestvendt med gode solforhold. Det vil være vei helt frem til hyttene og utbygd infrastruktur som strøm, avløp, vann og høyhastighets internett. Tenk deg å begynne ferien på ei hytte ved Setten – og forlenge den ved å jobbe derfra i stedet for å pendle til jobben hver dag!

Hytter med vannet som utgangspunkt – perfekt!

På Setskog kan du fiske i Setten, bade på flotte strender, padle kajakk eller kano, telte på en øy, ta en shoppingtur til Bjørkelangen eller Sverige, gå turer i skogen eller sykle på skogsveier uten biltrafikk. I høstmånedene kan du plukke bær eller sopp i Aurskog-Hølands store skogsområder. Når vinteren kommer, er det klart for isfiske for den som har både tålmodighet og varme klær. De andre kan jo spenne på seg skiene og nyte godt av et utstrakt løypenett som også kan kobles på løypene i Rømskog og Mangenfjellet, samt løypenettet på svensk side av grensen.

Innsjøen Setten har mange viker og øyer og er et yndet sted for kanopadlere og sportsfiskere. Med båt kan ta du reise fra hyttefeltet ut til din egen private sandstrand, eller gå i land på en øy. Selv vil vi kanskje anbefale lengre kano- eller kajakkturer, sjøene her henger jo sammen – eller hva med en sykkeltur på fredelige skogsbilveier? Uansett hva du foretrekker, er det klart at du har fantastiske valgmuligheter med hyttefeltet som utgangspunkt. Like i nærheten finner du golfbane og spa-hotell, i tilfelle du skulle ønske deg å gjøre noe helt annet når du likevel er på hytta …

Sommer som vinter

Nedenfor hyttefeltet er det en sandstrand, der du kan ta deg en forfriskende dukkert på varme sommerdager. Samme sted kan du legge isboret på nakken og gå ut til akkurat DIN fiskeplass når vinterkulda har gjort isen sikker. Med flere hytter å velge mellom, og vestvendte tomter med lys og luft, er valgmulighetene mange!

For å se tomtene og hvilke som er ledige i området, trykk her.